Поради небивалия интерес към тази организация, ще поместя тук нейния устав и ако все още има желаещи, ще дам последваща информация за нея:

1. В „СШ“ ЛК членуват само доказали се шматки. Лъжешматки не се приемат. Всеки кандидат подлежи на проверка. Проверката е на принципа „въпрос-отговор“ и по преценка на психолога на организацията, се допускат доказаните такива. Приемат се и доказани и подписани от нотариус (не питай защо от нотариус) показания на кандидат-членуващите.

2. Редовно се организират сбирки на членовете на организацията, като задължително, подчертавам абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, всеки път се носи шоколад на организатора на организацията, т.е. мен, без никакви странични въпроси, алчни за шоколада ми погледи и други подобни разсейващи ме неща.

3. Ми тва. Кво да го мисля повече – който си е шмати, да заповяда. То е ясно, че ще се надушим от раз. Обещавам да е весело разговорливо на сбирките. Ще има всичко за всеки от сърце. Не забравяйте шоколада! Иначе ще бъдете върнати още на вратата.