Необходими са няколко неща: две деца, един мъж (тати), една жена (Вие), телевизор, който да предава любимо детско, един чифт чорапи.

Приложение:

След като едното хлапе си е събуло чорапите и ма’а гащи сравнително необезпокоявано, докато не попадне през възмутения взор на жената, демек, Вие, взимате чорапéтата и усмихнато подканяте диването да му ги обуете, като любезно каканижете: „Ама, как така, сине, посред зима бос ще ходиш?!“ и му давате за пример как дори Вие сте си обучли едни малки чорапчета, едни вълнени и отгоре имате дори пантофи. Ако е много заблеяно хлапето по Мики Маус, може автоматично да се обърне и да си подаде крачето. Тук Вие още по-усмихнато му ги обувате с две ръце, докато с третата го галите по главата а ла ‘добро куче, добро куче’ и хвалете малкия калпазанин: „Браво! На мама момчето, бе, колко ми е послушно само!“, като продължавате мантрата на ум ‘добро куче, добро куче’. Тва е при положение, че имате небивалия късмет хлапето да се е заблеяло. Сега. Има моменти, и те са повечето, бтв, когато чавето не е така добронамерено и решава, че трябва да избяга, кискайки се. Вие повдигате морно туловище, попридържате се там де пробожда некой кокал и тръгвате в издирване на наследника. Започва се дебнене – Вие от единия край на масата, диването – от другия. Тук е моментът, в който се включва телевизорът на ‘Финиъс и Фърб’, примерно, за да се загългичка другото хлапе и да не реши и то, че си играете, докато пръхтите през ноздри и риете с копито. И така – хлапе No. някое е ситуирано. Задачата изпълнена. Продължавате към главаната цел. А, именно – да хванете малкия дзверо за ушите и да му обиете чорапите, че Ви писна да ги обувате по нам-си-колко-пъти-на-ден. Решавате, че нема къде да избяга и тръгвате в едната посока. Хлапето обезателно ще хукне в луд кикот в другата и точно там се намесва мъжа-тати, заставайки с голи гърди срещу чавето и сграбчвайки го, въртейки във въздуха, докато Вие изнурено се дотътрюзите до тях. Поемате плячката и се запътвате към леглото, където да го проснете и да си изпълните задачата. Мимоходом се благодарете, че сте вдигали щанги някога и сега хич не Ви е трудно … много. Така. Сега следва важния момент по захвата на хлапето. Как да го хванете, без да ви избяга кат хлебарка, отново ксикайки се, щото тва хлапе е по-бързо и от сгащена хлебарка на соаре в средата на кухнята Ви. Значи: сядате, слагате дивото момче на коленете си и с торса го придържате здраво, за да обуете ненавижданите чорапи. Запомнете: трябва да държите много здраво, защото много хлъзгави ги правят тия деца напоследък, бе, ейййй … то, змийорка да беше, немаше така да се измъква. И така, докато малкия дивак се гърчи кат червей на парти, обувате първо единия, после другия чорап, а Вие полуоглушавате от птеродактилските крясъци, които той надава. Ура! Успех! Победата е Ваша! Правите некои непозволени стъпки в стил ‘на-на-на-на-на“, като си удряте юмруци един върху друг, показвайки на хлапето кой рулира тук и се изнизвате с па дьо дьо и елегантен еленов подскок към заслужена почивка под душа.

Много е възможно диването да реши, че иска да продължите гонитбата. Не се поддавайте в никакъв случай. Има опасност от отслабване. Както и други странични ефекти като сърдечно смеене, леко разчупване, добро настроение. Внимавайте! Ако не устоите … еми, нека Ви, кат не четете вниматлено … да Ви е за урок следващия път.

Забележка: Да не се използва, ако не сте сигурни, че ще се справите. Извикайте обучен в областта техник и не предприемайте нищо, което би Ви навредило.

За контакти:

Реклами